KURUCUMUZDAN

Nefise Sema Sınmaz

Kaliteli bir eğitim vermek amacıyla bir araya gelen ve "Gurur Duyulacak Nesiller Yetiştiriyoruz" sloganıyla yola çıkan ekibimiz; Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, ulusaldan evrensele ana dilini iyi kullanan, dünya dillerine hakim, daha iyi bir dünya hedefi olan bireyler yetiştirmek temel hedefiyle hayatına devam etmektedir.

Özgün ve genişletilmiş eğitim ortamı, araştırma ve sorgulamaya dayanan; yenilikçi, yaratıcı öğretim yaklaşımlarıyla öğrencilerinin düşünsel ve üretken güçlerini tam anlamıyla harekete geçiren; onları hayat boyu öğrenmenin önemine inandırarak motivasyonu yüksek bireyler olarak geliştirmek vizyonuyla yola çıkan Gurur Okulları;  2008 yılından itibaren, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan bilimsel proje, kültür, sanat ve spor yarışmalarında elde ettiği pek çok başarı ile doğru eğitim anlayışı ile emin adımlarla yürümeye devam etmektedir.