AKŞAM LİSESİ

Etkinlik

Açık Lisede

Okuyanlar!

Açık lise öğrencileri kredilerine göre okulumuza kayıt yaptırabilirsiniz. 0-47 kredi=9.Sınıf 48-95kredi=10.Sınıf 96-143 kredi=11.Sınıf 144 ve +kredi= 12 .Sınıf

En Çok Tercih

Edilen Akşam Lisesi

Büyükçekmece'nin ilk akşam lisesi olan Gurur Akşam Lisesi. Aynı zamanda bölgemizde en çok tercih edilen akşam lisesidir.

Niçin Lise Mezunu

Olmalıyım?

Devlet Kurumlarında gerekse özel kurumlarda lise diplomasına sahip olmayanlara iş imkanı tanınmamaktadır. Bu kısaca şu demektir; lise diploması olmayanlar, devler memuru olamadıkları gibi bir çok özel sektör kurumlarında da işe kabul edilemeyecektir. Ayrıca lise diploması sahip olmakla Ülkemizde ve Yurt dışındaki üniversitelere girebilmek için fırsat yakalamış olacaksınız.

Geç Kalmayın

Lise mezunu olmak isteyenler daha fazla geç kalmayın. Gündüz çalış akşam oku. Kontenjanımız Sınırlıdır.