BİYOMEDİKAL LİSESİ

ÜCRETSİZ, SINAVSIZ VE NİTELİKLİ ÖZEL LİSE

Biyomedikal sistemlerin tasarım ve geliştirme uğraşlarını yürütecek, sistemlerin verimli kullanılmasında görev alacak teknik ve bilimsel bilgi birikimine sahip elemanlara duyulan gereksinim her geçen gün artmaktadır. Programın amacı, sağlık alanında teşhis, tedavi amacıyla kullanılan alet ve cihazların montajı, teknik işletme, bakım ve onarımları alanında çalışacak ara elemanları yetiştirmektir.

Öğrencilerimiz Biyomedikal Cihaz Teknolojisi sektöründe mal/ hizmet üreten firmalarda ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmektedir. Öğrencilerimiz programın gerektirdiği öğretim faaliyetleri, istihdam olanakları ve planlama konularında çevredeki üniversiteler, sivil toplum örgütleri, elektronik ve otomasyon bölümü ile ilgili işletmeler, meslek odaları ve meslek elemanları ile iş birliğine yönlendirilmektedirler.

• Güçlü, deneyimli ve nitelikli akademik kadro

• Konusunda uzman akademik personelden, ders alabilme ve ortak çalışmalar gerçekleştirebilme imkânı

• Güncel ve dünya standartlarına uyumlu müfredat

• Endüstri ile yakın işbirliği