İlkokul Sınıflarımızda

6-10 yaş arası çocukların tek kişilik sıralarda eğitim aldığı sınıflarımızda, güçlü bir akademik eğitimin yanı sıra, Gurur Eğitim Modeli ile ilkokul öğrencilerimize deneyimleyerek öğrenmenin farkını yaşadıkları bir fırsat sunuyoruz.

İlkokul 1. sınıftan itibaren ezberleyen değil, keşfeden, sorgulayan, araştıran, anlamlandıran ve üst düzey düşünme becerilerinin, analitik düşünme yeteneklerinin geliştirilmesine olanak sağlayan bir eğitim sistemi uyguluyoruz. Tam zamanlı yabancı dil eğitim programı ile
 iletişim odaklı deneyimlerle kendilerini ifade etmeyi öğreniyorlar, yabancı dilde iletişim kurabilmek için 5 dil yetisini eş zamanlı geliştirmeye öncelik veriyoruz. Performans ödevleriyle iletişim, sözlü anlatım ve karşılıklı konuşma yetilerinin gelişmesini sağlıyoruz.

Böylelikle öğrencilerimizin hem mesleki yaşamlarında hem de sosyal yaşamlarında ihtiyaç duyacakları İngilizceyi tecrübe etmelerine olanak sağlıyoruz.