BİYOMEDİKAL LİSESİ

Neden Ücretsiz?

Gurur Okulları Biyomedikal Lisesi mesleki eğitimde sunmuş olduğu kolej imkanlarıyla ücretsiz eğitim fırsatlarının temel dayanağı 23.10.2012 tarih ve 28450 sayılı Resmi Gazete´de yayınlanan “Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında Öğrencilerden Öğrenim gördüğü (4 Yıl) süre boyunca Eğitim Ücreti almayacaktır. Bu büyük hizmetle çocuklarımız Lise hayatları boyunca (4 Yıl) ÜCRETSİZ KOLEJ‘de eğitim alacak, Öğrencilerin ideallerindeki iş imkânları Okullarımızın bünyesinde oluşturduğumuz profesyonel Kariyer Merkezleri vasıtasıyla daha okul bitmeden takip edilmekte, Meslek hayatına en doğru adımları atmanın yolları Kolejlerimiz deki Kariyer Uzmanları tarafından Üniversiteler ve Firmalar ile bilgi alışverişi yapılarak belirlenmektedir.