ANAOKULU

Anaokulu Sınıflarımızda

3-6 yaş arası çocukların eğitim aldığı farklı öğrenme merkezlerinden oluşan sınıflarımız, hem sınıf görünümünde olup hem de öğrencilerimizin uygulayarak ve yaşayarak öğrenmesine olanak sağlamaktadır. Öğrenme heyecanını ve merakını ömür boyu süren, öğrenmekten zevk alan, sorgulayabilen ve araştırabilen öğrenciler yetiştiriyoruz.

Öğrencilerimizin eğlenerek kalıcı öğrenmeleri sağlanırken, ilgili dersin beceri atölyelerinde sahip oldukları potansiyelin en üst seviyeye ulaşmaktadır. Tam zamanlı İngilizce eğitim programı ile öğrencilerin yaşadıkları ortamda doğal yollardan İngilizce’yi öğrenmeleri hedeflenmektedir. İletişim kurmalarını kolaylaştıracak düzeyde bir kelime dağarcığına sahip olmaları, kendilerine verilen yönergeleri rahatlıkla alabilmeleri ve basit cümle kalıplarını kullanabilmeleri amaçlanmaktadır.