ADALET LİSESİ

Etkinlik

Şiir
Dinletisi

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Bursluluk Sınavımız Gerçekleşti.

12 Mart Cumartesi Günü tüm okullarımızda eş zamanda gerçekleştirilen Gurur Bursluluk Sınavı'na gösterdiğiniz büyük ilgi için sizlere teşşekür ederiz.

Vodofone FreeZone
Müzik Yarışması

Vodofone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması elemelerinde ögrencilerimizin başarılı performansı izleyenlerden takdir topladı.

Sn. Ekrem İmamoğlu Okulumuzda

Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu öğrencilerimiz ile buluştu. Okul öğrencilerimize yerel yönetimde meslek liselerinin önemini anlatan İmamoğlu, öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Gurur Eğitim Kurumları olarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'na bizlerle olduğu için teşekkür ederiz.